Okulumuz Bir e-Twinning Projesine Daha Ortak Oldu

Okulumuz Geleneksel Oyunlar Konulu eTwinning Projesine Dahil Oldu!

14.03.2024 46

e-Twinning projesinde okulumuzu Sınıf Öğretmenlerimizden Nurten EVCİ temsil edecektir. Okulumuz, Avrupa'daki diğer okullarla iş birliği yapmayı amaçlayan e-Twinning projesine "Geleneksel Oyunlar" temasıyla dahil oldu.
Bu proje ile öğrencilerimiz, farklı ülkelerin geleneksel oyunlarını tanıma, oynama ve kendi kültürlerini paylaşma fırsatı bulacaklar.

e-Twinning, Avrupa'daki okullar için tasarlanmış bir platformdur. Bu platformda, okullar ortak projeler için ortaklar bulabilir, iletişim kurabilir ve çeşitli araçlar kullanarak birlikte çalışabilir.

Okulumuz, e-Twinning projesi kapsamında farklı ülkelerin geleneksel oyunları hakkında araştırma yapmayı planlamaktadır.

e-Twinning projesine dahil olmanın birçok faydası vardır. Bu projeler sayesinde öğrencilerimiz:

* Farklı ülkelerin geleneklerini ve kültürlerini tanıyacaklar.

* Yabancı dil becerilerini geliştirecekler.

* Birlikte çalışma ve problem çözme becerilerini geliştirecekler.

* Yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirecekler.

* Dijital becerilerini geliştirecekler.

Bizler de bu vesileyle öğrencilerimize büyük faydaları dokunacağuna inandığımız e-Twinning projesine dahil olmamıza katkıda bulunan Nurten EVCİ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14-03-2024