#HedefRehberlik Kapsamında Velilerimize Okul Başarısında Ailenin Rolü Konulu Seminer Verildi

Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen Hedef projesi HedefRehberlik etkinlikliği kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Ebru CEYHAN tarafından tüm öğrenci velilerine yönelik "Okul Başarısında  Ailenin Rolü" konusunda seminer verilmiştir. Dünyada kendimizden bile daha başarılı olmasını istediğimiz varlıklarımız şüphesiz ki çocuklarımızdır. Verilen bu seminerde; çocuklarımızın okul hayatındaki başarı ve başarısızlığına etki edecek ebeveyn tutumları, başarıyı oluşturan bileşenler, sorumluluk kazandırma ve ders çalışma yöntemlerinden bahsedilmiştir. Seminere katılan velilerimize çok teşekkür ederiz.

29.03.2024 34