Okulumuza Ziyaret

Okulumuza Ziyaret

Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Necati YENER, İl Emniyet Müdürü Sn. Burhan AKÇAY ve beraberlerindeki heyet sabah saatlerinde okulumuza teşrif ederek, denetlemelerde ve okul idaresi ile istişarelerde bulundular.

Okulumuz 3/B Sınıf başkanlığı seçimini kazanan Zeynep Buğlem SÜER'in sosyla medya üzerinden okulumuza davetini kabul teşrif eden Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz ŞİMŞEK ve beraberindeki heyet, öncelikle 3/B sınıf başkanı Zeynep Buğlem SÜER, sınıf arkadaşları ve öğrencilerimizle tanıştılar, ardından öğretmenlerimizle öğretmenler odasında bir araya gelen heyet okulumuzla ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Okulumuzla ilgili;
Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz ŞİMŞEK: Okulun girişinden itibaren sezinledikleri havanın gayet olumlu olduğunu, sınıflarda öğrencilerle yaptıkları sohbetten hoşnut olduklarını, öğretmenlere bu anlamda teşekkürlerini ilettiler. Öğrencilerimizi ise Sivas Valilik binasına davet ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Necati Yener: Okulun öğretmen kadrosunun uyumlu olmasının okulda var olan akademik ortama katkısının yüksek olmasının yanında, Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen HEDEF, MİRAS ve ÇEDES projelerinin önemine değindiler.
Okul aile birliği heyetininde hazır bulunduğu toplantıda, Sn. Valimiz ve heyeti okul aile birliğimizin taleplerinide not alarak gerekenlerin yapılacaklarını ifade ettiler. Yapılan görüşmelerin ardından Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyet okulumuzdan memnun bir şekilde ayrıldılar.
Halil Rıfat Paşa İlkokulu olarak Sn. Valimiz, Sn. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Sn. İl Emniyet Müdürümüz'e yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eder, kendilerini tekrar okulumuzda görmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek isteriz.

09.11.2023 115

09-11-2023